Jonas Winterland start het jaar in intieme schoonheid

January 30, 2020

Jonas Winterland stelde op 28 januari zijn nieuwste album "Berichten uit de schemerzone" voor in MotorMusic Studio's te Mechelen. Een adembenemend concert dat ook nog eens werd gelivestreamd op Facebook. Niet alleen Jonas zelf stond op het podium,  ook drie gastmuzikanten stonden op het podium: Frank Vander linden (De Mens), Pieter Van Dessel (Marble Sounds) en Chantal Acda. Maar wacht, het stopt hier niet. Jonas heeft ook nog eens zijn eerste boek uitgebracht! Deze verzameling van korte verhalen, hersenspinsels en anekdotes stelt hij 30 januari voor, één dag voor de release van zijn veelbelovende album op 31 januari. 
Graag meer info over Jonas Winterland? Bekijk zijn Facebookpagina: https://www.facebook.com/jonaswinterland/
Website: jonaswinterland.be

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

Denk dan aan vandaag - Nieuwe single Jonas Winterland

January 15, 2017

1/1
Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Evil Penguin Records

Kannunik De Deckerstraat 22

2800 Mechelen, België

+32 (0)15/ 63 79 30

info@evilpenguin.eu