Nieuwe documentaire Jonas Winterland

January 20, 2017

Op 27 januari verschijnt ‘Liever uit balans’, het derde full album van singer-songwriter Jonas Winterland. Een plaat die de sporen draagt van een persoonlijke crisis en die geboren is uit noodzaak. Want als 2016 het jaar was waarin de wereld zot draaide, dan was het voor Winterland het jaar waarin hijzelf krakend tot stilstand kwam. In de gelijknamige mini-docu reconstrueert filmmaker Ruben Goffin de ontstaansgeschiedenis van ‘Liever uit balans’. Bovendien zijn er al exclusief verschillende fragmenten uit het nieuwe album in te horen.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

Denk dan aan vandaag - Nieuwe single Jonas Winterland

January 15, 2017

1/1
Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Evil Penguin Records

Kannunik De Deckerstraat 22

2800 Mechelen, België

+32 (0)15/ 63 79 30

info@evilpenguin.eu